Sesizări pe WhatsApp pentru cei care aruncă gunoaiele la întâmplare, în Constanţa

504
Sesizări pe WhatsApp pentru cei care aruncă gunoaiele la întâmplare, în Constanţa - sesizari-1628764503.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța fac apel la cetăţenii care depistează probleme legate de salubritate să sesizeze municipalitatea la numărul de WhatsApp - 0731.550.011. Sesizarea va fi făcută printr-un mesaj scris, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației și numele persoanei care sesizează. Acesta va fi însoțit de fotografii realizate la fața locului.

În acest fel, începând de joi, 12 august, toate sesizările primite de la cetățeni vor ajunge mult mai rapid la operatorul de salubritate care va verifica și va interveni pentru remedierea problemelor apărute.

„Precizăm că la numărul de WhatsApp - 0731.550.011, pot fi semnalate probleme ce țin de salubrizarea orașului sau alte situații urgente în rezolvarea cărora municipalitatea poate interveni punctual și într-un timp cât mai scurt. Totodată, pentru ca orașul nostru să fie unul curat, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul pe stradă, să nu mai depoziteze sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor iar persoanele care locuiesc la case să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipienți speciali”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, Poliția Locală aplică constant sancțiuni pentru nerespectarea acestor reguli de bun simț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7616 secunde