Sfârșit de septembrie cu vreme de vară

279
Sfârșit de septembrie cu vreme de vară - vremebuna1-1348417275.jpg
Vremea este frumoasă săptămâna aceasta, la Constanța. Toamna ne aduce un sfârșit de septembrie cu mult soare și temperaturi de început de vară. Maximele termice vor atinge, la mijlocul săptămânii, chiar și 28 de grade Celsius. Spre week-end, temperaturile vor mai scădea, până pe la 24 de grade. Cerul va fi senin, iar șansele de precipitații sunt foarte reduse.


Astăzi, avem parte de soare cu cer variabil, iar valorile termice vor urca până la 26 de grade Celsius. La fel va fi și marți și miercuri, când se va mai încălzi puțin. Și vântul va fi foarte discret zilele acestea. Peste noapte, minimele vor fi de 14 - 15 grade Celsius. 
În restul țării, vremea va fi predominant frumoasă, luni, și mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii septembrie, îndeosebi în regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil în vestul, centrul și nordul țării și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat. Spre sfârșitul săptămânii, pe arii restrânse, în extremitatea de vest a țării se vor semnala averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice. 
Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 3 - 4 grade în depresiuni și 19 - 20 de grade în Dealurile de vest. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Social : Vreme în răcire, pe litoral
Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Social : Se reîncălzește vremea la Constanța
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, pe litoral
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3144 secunde