Sfârșit tragic pentru un bătrân bolnav de Alzheimer: A murit de frig după ce s-a rătăcit într-o pădure din Călărași

211
Sfârșit tragic pentru un bătrân bolnav de Alzheimer: A murit de frig după ce s-a rătăcit într-o pădure din Călărași - batrani-1640014151.jpg
Un bărbat în vârstă de 79 de ani a murit înghețat în noroi, după ce și-a anunțat familia cu privire la faptul că s-a rătăcit. Tragedia a avut loc într-o pădure din județul Călărași.


Cu toate că a indicat, cu aproximație, locul în care se află, acesta a fost găsit abia a două zi, după mai bine de 10 ore, când era deja mort și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit Realitatea.net polițiștii din Călărași au fost anunțați la data de 7 decembrie de către un bărbat în vârstă de 53 de ani că socrul lui, de 79 de ani, care suferă de boala Alzheimer, a plecat în pădurea Vlădiceasca, aflată la patru kilometri de locuința lui, pentru a tăia lemne, dar nu a mai revenit acasă.


Ginerele a menționat că a vorbit cu socrul său la telefon, iar acesta ar fi spus că se află „în pădure, în noroi” și nu mai știe să se întoarcă acasă. Imediat, polițiștii au organizat o amplă acțiune de căutare, în care au fost angrenați polițiști de frontieră care au adus aparatură cu termoviziune, jandarmi, militari ISU, polițiști cu câini de urmă, ofițeri ai Direcției Operațiuni Speciale, care au venbit cu un dispozitiv de localizare și chiar o echipă de voluntari de la o fundație pentru protecția animalelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde