Siguranța pietonilor asigurată de sisteme de iluminat moderne

163
Siguranța pietonilor asigurată de sisteme de iluminat moderne - sigurantapietonilor-1564688087.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța îmbunătățește sistemul de iluminat la trecerile de pietoni din oraș cu o semnalizare deficitară, pentru prevenirea accidentelor rutiere. După derularea proiectului pilot de iluminare cu intensitate sporită a trecerii de pietoni implementat pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Nicolae Milescu, municipalitatea aplică noul sistem în mai multe zone din oraș.


Este vorba despre un sistem de iluminat care conține, pe consola de pe fiecare sens de circulație, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă și un proiector led în dreptul indicatorului "Trecere de pietoni".


Miercuri, echipamentele au fost instalate pe bulevardul Tomis, în zona Mega Image iar în perioada următoare proiectul va fi extins pe strada Soveja, la intersecția cu strada Ion Alexandrescu, pe bulevardul I. C. Brătianu – Complex 2 Cocoși, pe strada Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Plopilor, pe bulevardul 1 Mai, în zona Liceului Tehnologic C.A. Rosetti și pe strada Soveja, la intersecția cu strada Izvor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde