Situația actualizată la ora 20:00 cu localitățile fără apă din județul Constanța

315
Situația actualizată la ora 20:00 cu localitățile fără apă din județul Constanța - raja-1700420846.jpg

Articole de la același autor

În această seară - 19 noiembrie 2023, ora 20.00, mai sunt 14 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Tătaru, Cotu Văii, Negru Vodă, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă, au transmis reprezentanții RAJA.


În municipiul Constanța, dar și în restul județului, intervențiile la nivelul sistemelor de furnizare apă și canalizare este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare.
Toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, sunt rugați să sesizeze toate disfuncționalitățile la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.


Rugăm abonații afectați de lipsa apei, urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înțelegere. Furnizarea de apă potabilă va fi reluată imediat ce vor fi realimentate cu energie toate punctele de lucru, surse și stații de pompare.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde