Situație absurdă la Constanța! Părinții decid dacă se reiau sau nu cursurile școlilor

10462
16
Situație absurdă la Constanța! Părinții decid dacă se reiau sau nu cursurile școlilor - vremeacopiilasaniusbataiecuzapad-1519809669.jpg

Articole de la același autor

După ce, trei zile la rând, Comitetul pentru Situații de Urgență a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din cauza vremii nefavorabile, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a lăsat, astăzi, la latitudinea conducerii școlilor să hotărască dacă vor ca mâine să se reia orele.

Așa se face că părinții din Constanța au început să primească informări de la școli prin care li se solicită părerea despre susținerea cursurilor mâine. În funcție de rezultatele sondajelor de opinie, unele școli și licee se vor deschide mâine, altele vor rămâne în minivacanță.

Cât despre unitățile de învățământ din mediul rural, este de așteptat ca majoritatea să rămână închise.

XXX

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce reușim să obținem un punct de vedere de la inspectorul școlar general Gabriela Bucovală.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ion
28 februarie 2018
Aberant!

Este o dovadă a lipsei de responsabilitate decizională! Părinții vor avea mulți dintre ei obiecții, alții vor fi de acord ca școlile să rămână închise... de la Pilat din Pont se continuă, se pare, moda spălatului pe mâini... Un sondaj de opinie nu va mulțumi pe toată lumea (cum nici o decizie impusă nu o va face!)... Conducerea Inspectoratului trebuie să decidă!!!

Gheorghe
28 februarie 2018
A mai ramas ca

Invatatoerele sa mearga la domiciliile elevilor care sunt singuri acasa.

Lex
28 februarie 2018
Scoli

Nicio problema, toate strazile sunt infundate de zapada ,urmeaza calvarul cu traficul.Gabi Firea a gestionat situatia din Bucuresti impecabil,liber la deszapezid in conditii decente.

Muro
28 februarie 2018
Maxi taxi cu jeep-ul

Deci... Nu toti avem jeep-uri sau cel putin masini cu care sa putem duce/aduce copilul sau unii chiar copii la scoala in conditii de afara - conditii in care trotuare pline de nameti de zapada, statiile de autobuz necuratate, autobuze care vin in statie cind pot, etc. asa ca propun parintilor dare doresc sa duca copii lor la scoala posesori de jeep-uri sa faca pe maxi taxi - cred ca lejer intra cel putin 6-7 copii + 2 portbagaj - . Cum majoritate copiilor folosesc mijloacele de transport in comun - chiar poate 2-3 - si unii mersul pe jos, dupa cu, se vede, simte si preconizeaza afara ar fii chiar foarte bine ca scoala sa fie inchisa pina luni timp in care primaria primariile sa aiba timp de curatat artere, statii si acces gradinite, scoli, licee, etc.

Lex
28 februarie 2018
Scoli

zapada ,urmeaza calvarul cu traficul.Gabi Firea a gestionat situatia din Bucuresti impecabil,liber la deszapezid in conditii decente. de la Lex

Lex
28 februarie 2018
Scoli

Nicio problema, toate strazile sunt infundate de zapada ,urmeaza calvarul cu traficul.Gabi Firea a gestionat situatia din Bucuresti impecabil,liber la deszapezid in conditii decente.

Loredana
28 februarie 2018
Mers la școală

Conducerii isj -ului îi e frica sa ia o decizie buna pentru siguranța copiilor ca au făcut niște părinți scandal în presă că nu au cu cine lăsa copiii. Acelor părinți nu li se poate da decât un singur răspuns : școala nu este o bonă ieftină pentru copiii dv. Mâine se anunță temperaturi foarte scăzute. Drumurile din județ sunt impracticabile. Nu toți copiii învață în Constanța și nu toți copiii sunt aduși cu mașina la școală de către părinți. Sunt și copii săraci care folosesc transportul în comun sau merg pe jos. Foarte mulți liceeni fac naveta în altă localitate. Sănătatea lor nu e importanta? Dacă se îmbolnăvesc nu pierd mai multă materiei cauză că lipsesc mai mult timp de la școală din cauza bolii? Decizia de la București mi s-a părut singura de bun simț în condițiile actuale.

Anna
28 februarie 2018
Părinți nebuni care nu știu cum sa scape de copii

Dacă ai copilul in spital îți iei concediu medical și te internezi și nu mai e nicio problema la locul de munca și nici nu-ți mai sta cariera pe loc! Dar dacă e zăpada de un metru și -15 grade afara copilul tău nu merita sa stai acasă cu el?! Așa e când faci copii doar ca sa aibă "cine sa-ți dea o cana cu apa la batranete" și dup-aia te miri ca fuge copilul de tine

James Bagabond
28 februarie 2018
Profesorii

nu sunt extraterestri. Si pentru ei este tot cod portocaliu, de fapt este rosu la cata zapada cade. Cum mama dracului sa te gandesti ca astia pot ajunge ca vantul si ca gandul la scoala? Cine da zapada din curtile scolilor? La cata este trebuie sa intre excavatorul de-acuma. Primaria abia a dat cu lama pe bulevarde. In rest esti ingropat pe jumatate in zapada. Poate vreti sa recuperati orele, dupa ce ati fortat scolile sa stea deschise. Pai sa vina naiba sa recupereze.

Mikki
28 februarie 2018
Inconstienti

Inca nu am inteles ca scoala , gradinita nu sunt hoteluri.....cum sa faci scandal ca nu ai cu cine lasa copilul? Sau poate da ....4 ore la sc este cel mai comod mod de a te lepada de responsabilitati......

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2208 secunde