"Social Teenage Club" vă așteaptă la Balul Bobocilor

252

Articole de la același autor

Adolescenți, vi se pregătește cea mai tare petrecere de Balul Bobocilor! Vreți să vă convingeți? Atunci, mergeți repede la Clubul pentru Adolescenți "Social Teenage Club" pentru a prinde un loc. Party-ul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 21.00. 


Balul Bobocilor este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața tinerilor. Este ocazia perfectă pentru ca ei să se întâlnească, timp de câteva ceasuri cu colegii, să vorbească, să-și etaleze ținutele, dar mai ales să se distreze. Dragilor, Balul Bobocilor de la "Teenage Club" este, cu siguranță, unul de la care nu trebuie să lipsiți! De ce? Pentru că începutul vieții de licean este un motiv de sărbătoare, la fel ca și finalul, de la care veți rămâne cu niște amintiri memorabile.


Organizatorii  spun că în acest local se păstrează tradiția, așa că doar elevii claselor a IX -a pot participa. Desigur, alături de ei se pot alătura și profesorii doritori sa facă parte din juriul pentru alegerea de Miss și Mister. 


"Ținând cont că evenimentul se organizează pentru boboci din toate liceele, se pot înscrie la concurs maximum 15 persoane pentru Miss și 15 persoane pentru Mister. La final, participanții și câștigătorii vor primi diplome, iar câștigătorii și premiu", spun reprezentanții clubului.


Pentru cei care vor decide să petreacă o seară de neuitat, aceștia trebuie să știe că brățările de acces se vor vinde doar elevilor de clasa a IX –a și că evenimentul durează strict patru ore, de la ora 21.00 la 1.00. 
Cei care doresc să participe la concurs se vor înscrie până pe data de 19 octombrie, la sediul de pe strada Brătianu nr. 5 sau la numărul de telefon 0773. 812.380.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Balul Bobocilor șaguniști
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ce vedete vin la Balul Bobocilor?
Pagina a fost generata in 0.2494 secunde