Șoferii de tir cer clarificări despre carantina la frontieră

678
Șoferii de tir cer clarificări despre carantina la frontieră - dddd-1584002481.jpg
Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) solicită public Guvernului României să clarifice urgent situația șoferilor transporturilor comerciale rutiere care vin dinspre Italia sau din alte zone din UE, se menționează într-un comunicat remis joi de organizație și citat de Agerpres.

FORT subliniază că la întâlnirea de miercuri a patronatelor din transporturile rutiere cu conducerea Ministerului Transporturilor s-a stabilit exceptarea de la carantină a șoferilor vehiculelor de transport comercial cu greutate care depășește 3,5 tone.

Cu toate acestea, la o zi după reuniune "nu se cunoaște regula cu privire la intrarea în carantină a șoferilor de tir. Direcția de sănătate publică le comunică acestora, la intrarea în frontieră, că vor fi escortați pentru intrarea în carantină", se precizează în comunicatul remis de Federația Operatorilor Români de Transport.

Organizația atrage atenția autorităților că lipsa de comunicare clară a regulilor impuse șoferilor de tir a declanșat un adevărat haos în rândul companiilor de transport, care au asaltat FORT cu mesaje în vederea clarificării situației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5107 secunde