Luna aceasta

Șomerii din Constanța pot învăța să fie masori

1571
3
Șomerii din Constanța pot învăța să fie masori - masor-1315857124.jpg
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă derulea-ză, în luna septembrie, trei cursuri de formare profesională, pentru un număr de aproape 75 de persoane.
Astfel, vor fi organizate cursuri pentru lucrători în gospodărie ecologică, pentru lucrători în creșterea animalelor și pentru masor, fiecare curs având 25 de locuri.

Comentează știrea

aadmirator
13 septembrie 2011
zau?

altceva nu ati gasit? Si se maseaza intre ei?

COMUNISTU'
13 septembrie 2011
CURSURI DE LITERA 3 (C....)

Cred ca mai folositoare ar fi cursurile de croitorie, cizmarie, tinichigerie, lacatuserie, electronist, depanator masini electrice,mecanici, tamplari, electrician de joasa si inalta tensiune etc, meserii si meseriasi de care s-a uitat si de care avem nevoie in fiecare zi. Cate persoane se duc acum la masaj???!!! Ce insemana "lucrator in gospodarie ecologica??!!", De cati ciobanisi ingrijitori de animale avem nevoie acum , cand majoritatea marilor ferme de animale s-au desfiintat si cele care exista inca abia mai rezista??!!. Tot felul de gaselnite ca sa se sifoneze banii publici la tot felul de firme particulare care pregatesc oamneii in domenii care nu sunt cerute pe piata muncii.

nelu
13 septembrie 2011
hehe

somerii oricum si-o maseaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3196 secunde