Șomerii din Mangalia, consiliați și pregătiți pentru a-și găsi un loc nou de muncă

297
1

Articole de la același autor

Peste 330 de șomeri au parcurs în doi ani cursuri de consiliere și formare profesională continuă în cadrul unui proiect amplu demarat de Blocul Național Sindical, Primăria Mangalia și S.C. New Hope S.R.L.. Un sfert din aceștia și-au găsit deja un loc de muncă.


Proiectul, intitulat "Consilierea și instruirea șomerilor", a fost implementat în perioada 8 septembrie 2010 - 31 octombrie 2012 și vizează creșterea gradului de ocupare și reducere a șomajului prin facilitarea integrării pe piața muncii a șomerilor din regiunile București-Ilfov, Sud-Est și Vest. 

Pe parcursul celor doi ani, BNS și partenerii săi au derulat activități de informare, cercetare, consiliere și formare profesională continuă au creat birouri regionale care au livrat servicii specifice grupului țintă și au creat instrumente de lucru utile (inclusiv de gestiune informatică a activităților de profil). Cel mai important obiectiv, realizat conform indicatorilor proiectați, este asigurarea accesului la servicii de consiliere și formare profesională pentru o serie întreagă de șomeri din regiunile București-Ilfov, Sud-Est (Brăila, Constanța) și Vest (Caraș-Severin). 


Comentează știrea

Alin
13 octombrie 2012
Degeaba!

Poti sa faci si pe mama cursurilor, in Mangalia creste numarul somerilor, investitii serioase nu sunt, Daewoo continua sa-si bata joc de oameni care ar vrea sa fuga dar nu exista alte variante, ce mai, oraselul e pe duca...Castiga din cursuri doar cine le administreaza, ca locuri de munca, ioc! Nu e caz singular,mai sunt orase care au murit incetisor si sigur.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3343 secunde