Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia

305
Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia - cainecomunitaranapoenariu-1349297748.jpg
Primăria Municipiului Mangalia va organiza în data de 8 octombrie o dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, unde sunt invitate persoane fizice și juridice, asociații și ONG-uri de profil, precum și toți cei implicați în soluționarea acestei probleme.


Potrivit reprezentanților municipalității, în cadrul discuțiilor programate să înceapă la ora 17.00 la Casa de Cultură, vor fi analizate cauzele care au dus la creșterea numărului de câini fără stăpân pe străzile orașului. De ase-menea, se va discuta despre proiectele inițiate de Primărie pe acest subiect, în concordanță cu reglementările legale în vigoare.

"Încă de acum trei luni, Primăria a demarat mai multe programe de sterilizare, în colaborare cu ONG-uri de profil, precum Save the Dogs și Vier Pfoten. La această dezbatere dorim să prezentăm și să discutăm despre programele aflate în derulare", a declarat Romulus Dumitrana, consilier al primarului.

El a spus că aceasta este o problemă sensibilă, cu opinii diverse și de aceea reprezentanții primăriei vor să implice locuitorii orașului în identificarea și promovarea unor soluții agreate de toți factorii implicați, astfel încât rezultatul final să fie reducerea numărului de câini fără stăpân, pe străzile municipiului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Zilele Recoltei de la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5905 secunde