Gigi Chiru: "Nu negociază nimeni fără mine"

539
4
Gigi Chiru:

Articole de la același autor

Proaspăt întors în țară, liderul PDL Christian Gigi Chiru a declarat pentru "Cuget Liber" că, deși termenul impus de Vasile Blaga pentru finalizarea listelor de candidați pe colegii la nivel de PDL și la nivel de alianță este astăzi, la nivelul județului încă se mai poartă discuții.


Întrebat dacă în absența sa, colegii de partid și de alianță au negociat deja cine și pe ce scaun se plasează, Chiru a precizat: "Nu negociază nimeni fără mine!". 

Liderul democrat-liberalilor din județ a precizat că el trebuie să întocmească lista cu candidații PDL, listă pe care o va da publicității doar după ce aceasta trecere de comisia de etică a Alianței România Dreaptă.

"Nu am încheiat negocierile. Încă lucrăm la acest aspect. Este adevărat că există un termen, însă acel termen este dat celor care au de purtat negocieri ușoare. La Constanța negocierile necesită, într-adevăr, mai mult timp. Am discutat cu colegii de alianță și astăzi (ieri-n.r.) și în zilele precedente, ținem legătura cu Bucureștiul în permanență și îi informăm despre orice decizie luată. În ceea ce privește candidații PDL, lista va fi gata curând, dar o voi da publicității abia după ce va trece de comisia de etică", a precizat Chiru.

Întrebat dacă există candidaturi sigure la nivel de partid, Chiru a precizat: "Teoretic sunt parlamentarii, teoretic, însă de aici încolo se poate întâmpla orice". 



Comentează știrea

noi
4 octombrie 2012
DATI-O AFARA PE JAVRA

DE stavrosita, AICI LA COLEGIUL EI la Boema. vis-a-vis de OMV, SE CONSTRUIESTE LANGA BLOCURILE OAMENILOR, SUNT DISPERATI NIMENI NU-I AJUTA... iar ea o da in scoli, port, etc..... sa se ia de gat cu astia care construiesc asa cu face Chiru.

Biji
8 octombrie 2012
Numai machidoni aveti in ARD?

Cu Stavrosita pe Colegiul 10 si Culetul pe Colegiul 9 pierdeti sigur. Etnici romani nu sunt in partid? O intriganta care pentru interesul ei calca pe cadavre si o sluga a lui Hasotti, asta este oferta ARD?

Dreapta
9 octombrie 2012
Dreapta

Deja a negociat altcineva fara tine.

iete tiganu'....
10 octombrie 2012
tiganu tot tigan ramane ....

...feriti-va de asta ca de dracu'.tiganu este pervers,mincinos,parsiv,trufas,lacom si mereu cu gandul la ciolan(chiolhan).treci bai la gratarul tau cu mititei.esti o epava.vai mama ta de habarnist mincinos ! mars in cotet !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4693 secunde