Spectacol caritabil organizat de Școala nr. 8 din Constanța

250
Spectacol caritabil organizat de Școala nr. 8 din Constanța - daruim-1542737839.jpg

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța au decis să nu rămână indiferenți la suferința bebelușilor veniți pe lume mai devreme sau cu diferite afecțiuni. Aceștia și-au unit forțele și și-au propus să le ofere micuților dreptul de a se naște și de a trăi.

Pentru aceasta, vor să contribuie la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța prin organizarea unui spectacol caritabil în care elevii școlii, împreună cu talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor, își vor arăta măiestria. Spectacolul caritabil va avea loc mâine, de la ora 15, pe scena Palatului Copiilor.

Evenimentul este organizat alături de Asociația "Dăruiește Aripi!".

"Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere șansa unei vieți frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun. Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esențial al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistență medicală și dotări la standarde europene în unitățile spitalicești de stat. Acești copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: dreptul la viață!", precizează Elena Stambuli, reprezentantul Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3648 secunde