SPIT chestionează satisfacția contribuabililor

323
2
SPIT chestionează satisfacția contribuabililor - spit1336323449-1340031946.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a actualizat și îmbunătățit chestionarul de evaluare on-line privind măsurarea gradului de satisfacție al contribuabililor.

Noul formular electronic se găsește pe site-ul www.spit-ct.ro, butonul "CHESTIONAR DE EVALUARE" și cuprinde opt întrebări care să conducă la măsurarea gradului de satisfacție a cerințelor constănțenilor care au beneficiat de serviciile SPIT și o rubrică privind sugestiile contribuabililor pentru îmbunătățirea serviciilor instituției.

"Aceste chestionare completate sunt monitorizate permanent, iar sugestiile formulate sunt analizate de managementul instituției în vederea identificării potențialelor propuneri de îmbunătățire a serviciilor pentru contribuabili", precizează Virginia Uzun, directorul executiv al SPIT Constanța.

Activitatea de monitorizare a satisfacției contribuabililor cu privire la calitatea serviciilor instituției a fost inițiată la sfârșitul anului 2007 prin completarea formularelor pe suport de hârtie la ghișeele agențiilor fiscale și din anul 2009, în format electronic, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

În prezent, chestionarele de evaluare sunt completate doar pe site-ul instituției, la nivelul locațiilor instituției contribuabilii putând lăsa în cutiile special amenajate sugestii privind îmbunătățirea activității instituției.

Comentează știrea

g
19 iunie 2012
spit

Asta e chiar culmea ! mazaristii !! Japita si penala de Virginica nu mai era bagata in seama ?

bilet
19 iunie 2012
-

Cand Mazare nu o sa mai fie mare smardoi in Constanta si cand procurorii o sa fie lasati sa intre in SPIT, va veti cutremura de cate mizerii vor aparea.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6821 secunde