SPIT/ Cum plătești impozitele și taxele locale pe internet

212
SPIT/ Cum plătești impozitele și taxele locale pe internet - spit13363234491340031946-1345547897.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța reamintește persoanelor fizice și juridice că pentru plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, contribuabilii trebuie să se autentifice cu nume de utilizator și parolă.

Acestea sunt emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găsește pe site-ul instituției, la secțiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor.

Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată și depusă la oricare din ghișeele unice ale SPIT.

De asemenea, contribuabilul poate opta pentru primirea elementelor de identificare (user și parolă) într-un plic închis la adresa de domiciliu din Municipiul Constanța sau se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghișeul agenției la care a fost arondat.

Termenul de eliberare a parolei este de maxim 7 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. După primirea elementelor de  identificare, contribuabilul are posibilitatea modificării parolei.

Nu se percepe comision la plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe www.spit-ct.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4075 secunde