SPIT. Servicii online, pentru a evita deplasarea la ghişeele fiscal

319
SPIT. Servicii online, pentru a evita deplasarea la ghişeele fiscal - spit-1609758626.jpg

Articole de la același autor

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, reprezentanţii Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.
 
În acest scop, SPIT vine în sprijinul constănțenilor și pune la dispoziția celor interesați metode alternative la distanță, dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor cetățenilor. Astfel, puteţi plăti impozitele şi taxele locale, fie online, fie prin ordin de plată, puteţi depune declaraţii fiscale, fie pe site, fie prin poştă, puteţi obţine certificate de atestare fiscală, online sau pe e-mail, dar şi autorizaţii de tramă stradală.
În plus, pe adresele de e-mail sau prin poştă, puteţi depune diverse solicitări. De asemenea, puteţi obţine informaţii, asistenţă şi consilieră fiscală inclusiv telefonic, la toate agenţiile fiscale.
Reamintim faptul că accesul în sediile Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.
 
De asemenea, puteți verifica în timp real gradul de aglomerație din agențiile fiscale, înainte de a pleca de acasă, accesând acest link cu imagini live de la ghișee:
https://www.spit-ct.ro/spit-live/ 
 
„În această perioadă, este indicat să rămâneți în spațiile în care vă simțiți protejați. 
Operațiunile rezolvate la ghișeele instituției se pot realiza și prin metode alternative la distanță, mai simplu, mai rapid, mai prudent”, precizează reprezentanţii SPIT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6387 secunde