SPIT. Taxa întreținere cimitire sau loc de veci se achită la Serviciul Public de Impozite și Taxe

315
2
SPIT. Taxa întreținere cimitire sau loc de veci se achită la Serviciul Public de Impozite și Taxe - taxe-1462975689.jpg

Articole de la același autor

Constanța de către contribuabilii care dețin locuri de veci în următoarele cimitire de pe raza municipiului Constanța: Anadalchioi, Central, Constantin Predescu, Palazu Mare și Viile Noi.

Plata se efectuează prezentând la ghișeele instituției actul de identitate în original, contractul de concesiune în original și ultima chitanță privind achitarea taxei.

În cazul în care contractul de concesiune este expirat sau titularul este decedat, înainte de achitarea taxei, succesorii se vor prezenta în vederea actualizării acestuia la Serviciul Administrare Cimitire, Direcția Gospodărire Comunală, din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, str. Bărăganului nr. 2-4.

Persoanele care nu dețin ultima chitanță, trebuie să prezinte o dovadă privind achitarea taxei obținută de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv.

Atenție! Taxa de concesionare locuri de veci este o taxă distinctă și se achită de către beneficiarii contractelor de concesiune a locurilor de veci la Serviciul Administrare Cimitire, Direcția Gospodărire Comunală, din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, str. Bărăganului nr. 2-4.

Comentează știrea

YYIfVohV
29 noiembrie 2016
RMHtstirXPoljneHgc

Ph8Ewb mxvkgoxmbtho, [url=http://yjqtseoqmuzs.com/]yjqtseoqmuzs[/url], [link=http://yyiqvokkzngd.com/]yyiqvokkzngd[/link], http://riutygbfmxnh.com/

oavRngCKkQAXm
30 noiembrie 2016
RJutUqajECwRvwwQW

wDxHwq qbwffzwsipth, [url=http://muthtjaoudps.com/]muthtjaoudps[/url], [link=http://opjuczjgowfw.com/]opjuczjgowfw[/link], http://dlbukihimqik.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.258 secunde