Sportivii constănțeni cu dizabilități, campioni la întrecerile paralimpice

183
Sportivii constănțeni cu dizabilități, campioni la întrecerile paralimpice - sportividizabilitati1366703488-1366761500.jpg
În perioada 17 - 21 aprilie, Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap a participat, la invitația CS "Sporting Club" Galați, la cea de-a 21 ediție a Cupei Danubius. Echipa constănțeană s-a deplasat la Galați cu 11 membri afiliați Comitetului Național Paralimpic Român. Ei au participat la întrecerile sportive de tenis de masă, baschet în fotoliu rulant, atletism fotoliu rulant și deplasabili, tir pistol și pescuit. 

În paralel cu acest eveniment, Club Lulu's Gym Galați a organizat Campionatul național de power lifting pentru persoanele cu dizabilități. Din echipa AJCSPH, la categoria 60 de kg, Cristian Alexandru, la băieți, și, la categoria 56 de kg, Marta Bencze, la fete, au devenit campioni naționali. Daniel Mititelu a câștigat locul al treilea la suliță și la greutate, iar Marian Ifteni a câștigat locul al doilea la atletism deplasabili, proba de 100 de metri. 

Cu aceste rezultate, sportivii constănțeni au ocupat locul al patrulea din 11 echipe similare prezente la aceste întreceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Octombrie 2012
Stire din Social : Campioni la baschet în fotoliu rulant
Pagina a fost generata in 0.3745 secunde