Video SUSTENABILITATE. Patinoar ecologic Waterboyz la Târgul de Crăciun Năvodari

883
SUSTENABILITATE. Patinoar ecologic Waterboyz la Târgul de Crăciun Năvodari - patinoar-1702565514.jpg

Articole recomandate

Copiii din Năvodari pot acum să se bucure de patinaj fără a aștepta temperaturile scăzute necesare unui patinoar tradițional, fiind eliminat astfel orice risc de dezgheț și asigurând o experiență de patinaj sigură indiferent de condițiile meteorologice.

”Mă bucură nespus conceptul celor de la Waterboyz și nu o spun eu, o spun sutele de copii care vin zilnic să testeze acest patinoar. Ce mi se pare cel mai interesant o reprezintă faptul că este un patinoar ecologic, nu are consum nici de apă, nici de curent, practic nu este niciun risc de dezgheț.” declară Costel Aurelian Dumitrașcu, viceprimar al orașului Năvodari.

Echipa Waterboyz, a fost cea care a deschis calea către acest nou trend în materie de agrement urban și responsabilitate ecologică în România. Patinoarul, creat din materiale sintetice de ultimă generație, oferă o alternativă ecologică față de patinoarele tradiționale, eliminând atât consumul de apă sau energie cât și riscul dezghețului. Această inovație poziționează compania Waterboyz ca lider în domeniul amenajărilor urbane recreative durabile.

În recunoașterea eforturilor sale inovatoare, Waterboyz România a fost distinsă în cadrul celei de-a 30-a ediții a Topului Național al Firmelor Private din România, primind Premiul Pentru Implicarea Responsabilă În Amenajările Urbane Recreative. Acest premiu subliniază contribuția semnificativă a companiei la îmbunătățirea calității vieții urbane și la promovarea sustenabilității.

Astfel, patinoarul ecologic Waterboyz din Năvodari nu este doar o sursă de distracție pentru copii, ci și un exemplu de inovație și responsabilitate socială, marcând un pas important spre un viitor mai verde și mai sustenabil.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3908 secunde