Vasile Cîtea: „Motivaţia financiară este principala cauză a penuriei de antrenori cu care ne confruntăm”

183
Vasile Cîtea: „Motivaţia financiară este principala cauză a penuriei de antrenori cu care ne confruntăm” - citea-box-1702565340.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a declarat că motivaţia financiară este principala cauză a penuriei de antrenori calificaţi cu care se confruntă boxul, dar şi celelalte discipline sportive din România. El a dat ca exemplu zilele de weekend din timpul cantonamentelor, când antrenorii nu pot fi plătiţi.

„În primul rând este o penurie de antrenori, antrenori calificaţi ca să spun aşa. Iar unul dintre motivele pentru care lipsesc aceşti specialişti, aceşti antrenori, şi asta nu numai la box, ci la toate disciplinele, este motivaţia. Motivaţia financiară este principala cauză a acestei penurii. Iar ca situaţie exactă dau exemplu faptul că un antrenor este mai mereu sâmbăta şi duminica în competiţii. El este plecat mai mereu de acasă, munceşte, dar pentru aceste zile de weekend el nu poate fi plătit. Asta se întâmplă în cazul antrenorilor, în condiţiile în care în alte meserii aceste zile sunt plătite dublu, remunerate special aşa cum e normal. Apoi antrenorilor le lipsesc cursurile de perfecţionare, cursurile de pregătire şi tot felul de astfel de programe de specialitate”, a spus Cîtea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5488 secunde