Performanţe foarte bune pentru sportivii de la CSM Constanţa. Urmează alte provocări de talie înaltă

9012
Performanţe foarte bune pentru sportivii de la CSM Constanţa. Urmează alte provocări de talie înaltă - fond-csm-performantee-1702492661.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa a avut de-a lungul timpul nenumărate performanţe la nivel naţional şi internaţional. Ei, bine, aceste performanţe nu au întâtziat să apară nici zilele acestea. Atletele de la malul mării, Alexia Dospin și Ioana Manoliu au încheiat cu prezențe pe podium participarea la Winter Run Athletics Cup – ediția a II-a, cea mai așteptată competiție de probe neclasice indoor din calendarul atletic intern.

Alexia Dospin (20 ani) a câștigat proba de pentasalt (cinci sărituri cu elan, de pe loc), înregistrând cel mai bun rezultat, 13,94 metri. În aceeași probă, Ioana Manoliu (24 ani) s-a clasat a doua, cu 13,88 metri. Cele două atlete legitimate la CSM Constanța, antrenate de Carmen Botea, au concurat și la aruncarea greutății, cu priza ambelor mâini pe bilă, reușind cele mai bune rezultate la categoria senioare: Ioana Manoliu (12,34m) – locul 1, Alexia Dospin (10,67m) – locul 2.

Competiția găzduită de sala de atletism „Ioan Soter” a Complexului Național „Lia Manoliu” din București a reunit sportivi U16, U18, U20, U23, Seniori și Masters din toată țara. Oficialii CSM Constanţa transmit felicitări reprezentantelor Constanţei.

Totodată, la Campionatele Naționale de Înot în bazin scurt (25 de metri) de la Otopeni, înotătoarea Brigitta Vass de la CSM Constanța a avut o evoluție remarcabilă, reușind să stabilească 16 recorduri naționale, în cinci probe diferite.

Tânăra sportivă pregătită de antrenorul Claudiu Radu a reușit performanțele în probele de 50 m bras /16/17/18 ani, 100 m bras/16/17/18 ani, 200 m bras/16/17/18 ani+ seniori, 200 m mixt/16/17/18 ani, 400 m mixt/16/17/18 ani.

La 16 ani, Brigitta Vass este una dintre speranțele natației feminine românești și promite să devină o campioană, capabilă de performanțe extraordinare.

În altă ordine de idei Alexandru Buleu de la CSM Constanța va boxa pentru un nou titlu de campion. Meciurile din cadrul Campionatului Național de box pentru seniori au continuat la Brăila.

La categoria 75 de kilograme, Alexandru Buleu de la CSM Constanța a câștigat luni prin neprezentarea adversarului, Lucian Dragomir de la Rapid București.

Pugilistul nostru a încheiat repede și meciul de marți prin inferioritatea adversarului în repriza a doua, Alexandru Niculae de la CS Târgoviște nereușind să facă față loviturilor devastatoare ale boxerului constănțean.

Pentru sportivul pregătit de antrenorul Mihai Constantin urmează meciul, care îi poate aduce un nou titlu național, finala cu Gabriel Pufu de la CS Mioveni, aceasta fiind programată miercuri.

În final, handbaliştii de la CSM Constanța încep următoarea fază a EHF European League cu nimeni alta decât cealaltă finalistă a sezonului trecut din competiție, Füchse Berlin.

După ce a eliminat-o pe BM Fraikin Granollers în deplasare, urmează acum la Constanța să primească vizita celeilalte finaliste, urmând ca mai apoi, să întâlnească Dinamo. Toate meciurile lunii februarie din EHF European League se vor juca în România!

Aşadar, Sala Sporturilor „Simona Amânar” va fi gazda a încă două meciuri tari, europene, în 2024.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5965 secunde