Federaţia Română de Atletism va lansa o nouă platformă online de Ziua Naţională a României

573
Federaţia Română de Atletism va lansa o nouă platformă online de Ziua Naţională a României - atletism-platforma-1701349941.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Atletism va lansa de Ziua Naţională a României o nouă platformă online, demers care face parte dintr-un proiect mai amplu de digitalizare a federaţiei şi de conformitate cu recomandările World Athletics şi European Athletics.

Profesorul şi antrenorul Marius Tătaru, director al CSŞ Călăraşi, este omul care de unul singur a gândit şi a pus în practică acest proiect, graţie experienţei sale de peste 20 ani în domeniul IT.

„Încercăm să facem o conexiune mai puternică cu atleţii, cu antrenorii, cu fanii noştri. Vrem ca site-ul nostru să ofere mult mai multe informaţii, mai multe date, date statistice eventual pentru că şi eu mă ocup de câţiva ani şi de partea de statistica a rezultatelor. Vom avea o nouă interfaţă, practic se schimbă şi platforma de programare, am schimbat cu ocazia asta şi structura site-ului puţin, incluzând mai multe, să spun date statistice despre activitatea atleţilor noştri şi încercăm să integrăm cumva în viitor şi platformele Federaţiei Europene şi World Athletics. Încercăm să ne dezvoltăm prin achiziţionarea unui soft pentru management-ul competiţiilor, pentru că cel actual este destul de vechi şi nu prea ne mai satisface”, a declarat profesorul Tătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4376 secunde