Distincţie specială primită de gimnasta constănţeană Sabrina Voinea

11579
Distincţie specială primită de gimnasta constănţeană Sabrina Voinea - fond-sabrinaa-1701349853.jpg

Articole de la același autor

Gimnaștii români au primit, pentru performanțele din acest an, trofeul Mari Sportivi 2023, în cadrul „GALEI MARI SPORTIVI” organizată de PROSPORT.

Echipa feminină de gimnastică a României, formată din Andrei Muntean, Sabrina Maneca Voinea și Alexia Vânoagă, a fost aplaudată pentru rezultatele din 2023.

Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Andreea Preda, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță și Ella Oprea Crețu și-au asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Paris cu echipa după ce s-au clasat pe locul 10 în calificări la Campionatele Mondiale de la Antwerp.

Sabrina Maneca Voinea a primit trofeul „Mari Sportivi” și pentru medalia de bronz câștigată în finala de la sol la Campionatele Europene din Antalya și locul al 4-lea la Campionatele Mondiale de la Antwerp, în finala la sol.

Andrei Muntean, liderul echipei masculine a României va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a clasat pe locul 30 în calificările la individual compus la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers.

Alexia Vânoagă, vicecampioană mondială de juniori la bârnă, a primit un premiu special, bursa Prosport.

Fetele noastre, Sabrina, Ana, Andreea, Lilia, Amalia, Ella și Alexia au strălucit în ținutele strălucitoare la GALA MARI SPORTIVI organizată de PROSPORT.

Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Andreea Preda, Amalia Ghigoarță, Ella Oprea Crețu și Alexia Vânoagă fac parte din programul „Țară, țară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.

„Felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele lor din acest an! Mulțumim PRO SPORT pentru invitație si nominalizări și MIZAR, pentru superbele tinute purtate de componentele lotului olimpic de gimnastică”, este mesajul Federaţiei Române de Gimnastică.

Sabrina Voinea este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României în acest moment.

Constănţeanca a uimit cu exerciţiile ei spectaculoase la aproape toate concursurile la care a participat.

În ciuda vârstei fragede, a concurat deja la Campionatele Europene şi Mondiale, la ultimele întâlnind-o pe legendara americancă Simone Billes, cea care a avut şi amabilitatea de a sta de vorbă cu Sabrina, oferindu-i acesteia mai multe sfaturi.

Sabrina Voinea este antrenată de mama sa, Camelia Voinea, multiplă campioană la concursurile la care a participat în trecut.

Visul Sabrinei Voinea este să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris care vor avea loc în 2024. Încă de când a obţinut calificarea la această competiţie supremă, Sabrina Voinea a declarat în nenumărate rânduri că este extrem de motivată să se întoarcă la Constanţa cu o medalie cât mai strălucitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3597 secunde