Atletism / Alexia Dospin şi Ioana Manoliu, de la CSM Constanţa, pe podium la Winter Run Athletics Cup

172
Atletism / Alexia Dospin şi Ioana Manoliu, de la CSM Constanţa, pe podium la Winter Run Athletics Cup - 1-1702450794.jpg

Articole de la același autor

Atletele Alexia Dospin și Ioana Manoliu, de la CSM Constanţa, au încheiat cu prezențe pe podium participarea la Winter Run Athletics Cup - ediția a II-a, cea mai așteptată competiție de probe neclasice indoor din calendarul atletic intern.

Alexia Dospin (20 ani) a câștigat proba de pentasalt (cinci sărituri cu elan, de pe loc), înregistrând cel mai bun rezultat, 13,94 metri. În aceeași probă, Ioana Manoliu (24 ani) s-a clasat a doua, cu 13,88 metri. Cele două atlete legitimate la CSM Constanța, antrenate de Carmen Botea, au concurat și la aruncarea greutății, cu priza ambelor mâini pe bilă, reușind cele mai bune rezultate la categoria senioare: Ioana Manoliu (12,34m) - locul 1, Alexia Dospin (10,67m) - locul 2.

Competiția găzduită de sala de atletism “Ioan Soter” a Complexului Național “Lia Manoliu” din București a reunit sportivi U16, U18, U20, U23, Seniori și Masters din toată țara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4817 secunde