Târg de IT și gadgeturi, în week-end, la Maritimo Shopping Center

190
Târg de IT și gadgeturi, în week-end, la Maritimo Shopping Center - targdeit-1443714844.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Maritimo Shopping Center, are loc cea de-a doua ediție a Târgului de IT&Gadget. Pe 3 și 4 octombrie, participanții și organizatorii vă așteaptă, între orele 10 și 22, pentru a testa, admira și compara cele mai recente gadgeturi, componente IT, telefoane, laptopuri, aplicații, de la companii de top ale lumii. 


Astfel, la acest târg vor participa Asus, Epson, Flanco, Huawei, iStyle, Intelo MediaShop, Liceul Internațional de Informatică Constanța, Maguay, Microsoft, Oculus Rift Time, Samsung, Spy Shop și, nu în ultimul rând, Xerox. 


De asemenea, cei care vor călca pragul târgului vor avea ocazia să vadă o impresionantă colecție de Retro IT&Cpu Collection. În prima zi a târgului, sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 16,00, George Buhnici, invitatul special al eve-nimentului, vine să își întâlnească fanii din Constanța. 


Pe parcursul celor două zile în care se va desfășura Târgul de IT&Gadget, ediția a II-a, vor avea loc multe activități și surprize pregătite special pentru vizitatori, inclusiv o tombolă cu multe premii puse la dispoziție de expozanți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Furt de peste 30.000 de lei din Maritimo
Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Back to school, la Maritimo
Pagina a fost generata in 0.7134 secunde