Târg on-line de locuri de muncă în străinătate

578

Dacă sunteți interesați de un loc de muncă în străinătate, aveți șansa să vă găsiți unul chiar în Belgia.

Cu prilejul Zilei Europene a Locurilor de Muncă, pe 6 octombrie, la Bruxelles, va fi organizat un amplu târg de joburi. Evenimentul se va desfășura atât la fața locului, cât și on-line, astfel încât pot avea acces la posturile prezentate chiar și cei care nu se află în prezent în Belgia. Acțiunea este organizată de rețeaua de locuri de muncă în străinătate, Eures, și Comisia Europeană.
Aproximativ 10.000 de participanți din Belgia și țările vecine, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați să participe, la fața locului, alte mii de participanți urmând să se alăture evenimentului on-line. De asemenea, sunt așteptate să participe 100 de întreprinderi, organizații și instituții din întreaga Europă.
Târgul este deschis pentru toți angajatorii și solicitanții de locuri de muncă, cu un accent deosebit pe persoanele aflate în căutarea unui job și pe joburile din sectorul ecologiei, al sănătății și al tehnologiei informației și comunicațiilor.
Persoanele care vor participa on-line au șansa să discute direct cu angajatorii. Prezentările vor fi transmise în direct, pe internet, vor putea avea loc conversații on-line în timp real, iar site-ul EJD, www.europeanjobdays.eu, va servi drept centru de informații utile și actualizări periodice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7445 secunde