Taxa de habitat pe 2014, returnată persoanelor cu dizabilități care au plătit-o

166
1
Taxa de habitat pe 2014, returnată persoanelor cu dizabilități  care au plătit-o - taxadehabitat-1400775604.jpg

Articole de la același autor

Persoanele cu dizabilități care locuiesc pe raza municipiului Constanța vor fi scutite de plata taxei de habitat, începând cu data de 1 iulie 2014.

Pentru a nu fi necesară deplasarea la ghișeele instituției în vederea prezentării documentelor justificative și pentru determinarea corectă a situației fiscale a acestor persoane, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a încheiat un protocol de colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța.

"În acest mod, SPIT va efectua lunar modificările necesare în evidențele fiscale în baza listelor primite de la DGASPC, astfel încât persoanele menționate în acestea să beneficieze de facilitățile fiscale începând cu data de întâi a lunii următoare transmiterii informațiilor", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Contribuabililor care deja au achitat taxa de habitat pentru tot anul 2014 le vor fi restituite sumele achitate în plus. 

Comentează știrea

un pdl-ist
23 mai 2014
ok

poate vede si penalul de iordache primarul din medgidia .el nu facut decat sa umileasca persoanele cu handicap .rusine domnule iordache .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde