Persoanele cu dizabilități din Constanța nu vor mai plăti taxă de habitat

663
Persoanele cu dizabilități din Constanța nu vor mai plăti taxă de habitat - persoanelecudizabilitatidinconst-1400693798.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali s-au reunit, ieri, în cadrul ședinței ordinare a lunii mai, la Complexul hotelier "Malibu" din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi, s-au aflat 36 de proiecte de hotărâri. Astfel, potrivit unui proiect de hotărâre, aleșii locali au votat ca persoanele cu dizabilități din Constanța să nu mai plătească taxa de habitat, ele fiind scutite de la această plată începând cu luna iulie 2014. 


Alte proiecte de hotărâre aflate pe listă au făcut referire la actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții "Promenadă turistică Mamaia" și a devizului general aferent obiectivului de investiții "Parcul seniorilor". 


Totodată, a fost votat proiectul de hotărâre referitor la aprobarea de ajutoare pentru încălzirea locuinței pentru luna aprilie 2014 pentru familiile și persoanele singure care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat, energie electrică sau butelii GPL pentru sobe. 


De asemenea, ei au votat proiectul privind transmiterea dreptului de folosință, pe perioada existenței construcției, asupra terenului în suprafață de 300 mp situat în municipiul Constanța - stațiunea Mamaia, bd. Mamaia - zona stație Telegondolă, Arhiepiscopiei Tomisului, în vederea construirii unei capele. 


Aleșii locali au mai votat și aprobarea bilanțului contabil pe anul 2013 al RATC și au aprobat proiectul și parteneriatul între Unitatea administrativ teritorială municipiul Constanța, Universitatea "Ovidius" din Constanța și Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane pentru proiectul "Măsuri integrate pentru egalitate de șanse". 


Tot în cadrul ședinței de ieri, revoluționarul Gheorghe Buzincu, cel care s-a prezentat în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța cu solicitarea de a primi de la administrația locală un loc de veci și un teren, în urma deciziei unei instanțe, a primit cele stabilite de judecători.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7719 secunde