Teatru online, la Constanța. Studenții Facultății de Arte joacă diseară "Infernul… noi toți"

182
Teatru online, la Constanța. Studenții Facultății de Arte joacă diseară

Articole de la același autor

Spectacolul teatru-dans, "Infernul... noi toți", o adaptare după piesa "Cu ușile închise" de Jean Paul Sartre, va fi transmis, în această seară, de la ora 18.00, pe pagina de YouTube a Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța: https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA.


Reprezentația inclusă în cadrul Festivalului de teatru online "Seri de Teatru la Pontul Euxin" este o dramă despre infern. Nu-i nevoie de flǎcǎri și de smoalǎ. Infernul suntem noi toți!


Trei oameni necunoscuți, plecați din lumea celor vii, sunt invitați de cǎtre un majordom plin de curtoazie, sǎ conviețuiascǎ împreunǎ, într-o camerǎ fǎrǎ ieșire. Estelle - o pruncucigașǎ care provoacǎ și moartea amantului, Garcin - un cinic care cautǎ împǎcarea cu el însuși, și Inès - o lesbianǎ criminalǎ. Ei reprezintǎ trei destine ratate în chip diferit. Amintirile vieților lor îi determinǎ sǎ-și recunoascǎ vina de a-i fi fǎcut pe cei din jur sǎ sufere, devenind astfel fiecare dintre ei judecǎtorul celorlalți doi.
Existǎ pentru fiecare dintre cei trei o luptǎ cu remușcǎrile, și nevoia de a provoca suferințǎ chiar și dupǎ moarte. Starea de suspensie în care continuă să trăiască le dubleazǎ suferința și le permite sǎ vadǎ cum uitarea s-a așternut peste ei, pentru cǎ viața celor rǎmași pe Pǎmȃnt continuǎ. O viațǎ care își urmeazǎ cursul zi dupǎ zi, cu aceeași oameni care se scufundǎ într-un infern prin faptele, alegerile și conduitele lor. 


Dar oare ce vor alege sǎ trǎiascǎ în continuare acești trei nenorociți?... Poate sǎ se chinuie pe vecie unul pe celǎlalt?...
Din distribuție fac parte Dana Cojan, Alexandru Medveghi, Mirabela Moroșanu, Eduard Vacariu, Adrian Iosifides, Lăcramioara Soare, Iulian Marinescu, Cătălina Agapie, Maria Draghici, Cristian Niculae, Geta Răvdan Huncanu. Spectacolul este realizat de Geta Răvdan Huncanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9149 secunde