Terapie prin confecționarea de mărțișoare cu elemente din natură

25493
Terapie prin confecționarea de mărțișoare cu elemente din natură - martisoare-1709647957.jpeg

Articole de la același autor

În cadrul activităților de ergoterapie pe care le desfășoară constant, beneficiarii Centrului de Abilitare și Reabilitare Neuropsihiatrică „Hipocrate” din localitatea Techirghiol au realizat mărțișoare folosind elemente din natură. Mărțișoarele confecționate au fost oferite, ulterior, persoanelor dragi cu ocazia sărbătorii din luna martie.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Constanța, cu ajutorul activității, beneficiarii și-au putut dezvolta imaginația prin terapie.

„Activitatea le-a oferit beneficiarilor noștri oportunitatea de a-și exprima imaginația și talentul într-un mod terapeutic și creativ contribuind la dezvoltarea abilităților și la întărirea stimei de sine.

Mărțișoarele au fost primite cu bucurie și apreciere de către cei cărora le-au fost dăruite, iar rezultatele acestei activități sunt nu doar semne tangibile ale creativității, ci și expresii ale căldurii și generozității. Felicitări tuturor celor implicați!”, transmite DGASPC Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde