Termen scadent pentru plata taxei de liniște pentru Constanța

544
Termen scadent pentru plata taxei de liniște pentru Constanța - taxe-1315982659.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe aduce la cunoștința persoanelor juridice și fizice autorizate din Constanța că vineri, 30 septembrie 2011, este ultima zi pentru plata în termenul legal a taxei privind creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice aferente semestrului doi.
Taxa constituie obligația contribuabililor persoane juridice și fizice autorizate care desfășoară activități economice pe raza municipiului Constanța, cu excepția celor care au în administrare complexuri hoteliere. Aceștia datorează taxa doar pentru suprafețele destinate activităților de alimentație publică și spațiilor comerciale.
Pentru neplata la termen a taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice se plătesc majorări de întârziere conform actelor normative în vigoare. Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
Plata taxei se poate efectua la ghișeele instituției, la oficiile poștale din localitate, la ghișeele băncii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Plata electronică".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde