Termen scadent pentru plata taxei de telefonie mobilă

177

Operatorii de telefonie mobilă mai au la dispoziție numai două săptămâni pentru a achita taxa anuală pentru fiecare stație de telefonie mobilă. Termenul scadent aferent semestrului al doilea se împlinește la data de 30 septembrie 2012.

"Având în vedere faptul că ultima zi de plată se sfârșește într-o zi nelucrătoare, când serviciul este suspendat, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru următoare. În consecință, termenul scadent aferent semestrului al II-lea va fi prelungit până la data de 1 octombrie a.c..", precizează directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.
Pentru neplata la termen a taxei de telefonie mobilă se plătesc majorări de întârziere conform actelor normative în vigoare. Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
Plata taxei de telefonie mobilă se poate efectua la ghișeele instituției, la oficiile poștale din localitate, la ghișeele băncii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Plata electronică".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Social : Rețeta electronică a luat avânt
Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, pe litoral
Pagina a fost generata in 2.1448 secunde