Tinerii artişti care au pictat digul de la Portul Tomis, premiaţi de autorităţi

460
Tinerii artişti care au pictat digul de la Portul Tomis, premiaţi de autorităţi - artistii-1625557670.jpg

Articole de la același autor

Cei doi artişti care au pictat o parte din pereţii digului din Portul Tomis au fost premiaţi în cadrul programului „Constanţa – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022”.

Competiția „#ComeToUpgradeYourCity – Concurs de artă stradală”, desfășurată în cadrul programului „Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022” care a vizat direcția #ComeToSEAusArtsy și care a fost organizată de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), în parteneriat cu Banca Comercială Română (BCR), Primăria Municipiului Constanța, Tomis Marina și Administrația Portului Constanța a adus în fața comunității doi dintre tinerii artiști talentați ai Constanței.

Câștigătorul concursului este tânărul Alexandru Antonescu, cel care a propus juriului o lucrare inovativă, care a respectat cel mai bine tema propusă. La realizarea lucrării acesta a colaborat cu un bun prieten și coleg de-al său, Andrei Felea.

Concursul și-a propus promovarea tinerilor artiști și susținerea, respectiv valorificarea artei urbane constănțene, prin realizarea unor proiecte și activități legate de manifestarea artistică în spațiul public. Competiția a fost dedicată exclusiv tinerilor cu o vârstă de până în 25 de ani și s-a desfășurat în perioada 1 mai-30 iunie, miza acestuia fiind un premiu în valoare de 500 euro.

Galeria de artă colaborativă este parte integrantă a proiectului de amenajare urbană ce urmează a fi implementat în Portul Turistic Tomis. Acesta are ca scop dezvoltarea unei piațete moderne destinată tinerilor, comunității constănțene și nu în ultimul rând turiștilor care vizitează orașul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6104 secunde