Tinerii căsătoriți primesc ajutorul bănesc din partea statului la… botez

3195

Articole de la același autor

Ajutorul de 200 de euro pe care statul îl acordă tinerilor căsătoriți se acordă la Constanța cu întârziere de câteva luni.
S. și A. s-au căsătorit în luna noiembrie 2008. Pentru a beneficia de această sumă, au depus o cerere la primăria Constanța și au dat o declarație pe proprie răspundere că sunt la prima căsătorie.
Conform dispoziției primarului, le-a fost adus la cunoștință faptul că plata sprijinului financiar se face la casieria Primăriei Municipiului Constanța, la Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Ecaterina Varga, în termen de 30 de zile de la emiterea dispoziției.
"Noi ne-am prezentat în timp util la primărie, pentru că altfel ne-au spus că pierdem dreptul. Numai că joi, 28 ianuarie 2009, angajatul primăriei ne-a spus că nu sunt bani și că să mai trecem noi pe acolo. I-am cerut să-mi dea un număr de înregistrare, ceva, care să dovedească faptul că noi am fost pentru a ridica banii, numai că nu s-a putut. «Stai liniștită, că o să-i iei prin vară» mi-a mai spus", ne-a declarat tânăra căsătorită.
Am sunat și noi la Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Ecaterina Varga. În prezent, ni s-a spus, se fac plăți pentru dispozițiile date în luna noiembrie. Cel mai probabil, în cazul dis-pozițiilor emise în ianuarie, plata ajutorului pentru tinerii căsătoriți se va face, la jumătatea lunii februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9742 secunde