Tinerii constănțeni spun NU discriminării!

187
1

Articole de la același autor

Grupul Informal de tineri Future Vision, format din voluntari ai fundației World Vision România, va desfășura mâine, în Club DOORS (zona Gară), ora 20.00, evenimentul final de închidere a proiectului "0 Discriminare, 100% Participare!", finanțat prin Programul Tineret în Acțiune. Alături de cei cinci membri ai grupului informal, organizatori ai eveni-mentului, vor participa alți 12 tineri voluntari din județul Constanța, precum și partenerii grupului, respectiv reprezentanți ai Fundației World Vision Constanța.

Proiectul "0 Discriminare, 100% Participare!" a fost implementat de Grupul Informal de tineri Future Vision în perioada 01.02.2013 - 30.07.2013 și a avut scopul de a încuraja toleranța, deschiderea și acceptarea socială în rândul comunităților locale din județul Constanța față de grupurile vulnerabile și dezvoltarea premiselor de integrare socială, educațională și economică a acestora.

În cadrul acestui eveniment final, membrii grupului vor obține un certificat Youthpass pentru certificarea competențelor dobândite, proces facilitat cu sprijinul îndrumătorului proiectului. De asemenea, fiecare participant la activitățile proiectului va reflecta asupra lecțiilor și experiențelor trăite în această perioadă.

Toate aceste activități au avut ca scop atât promovarea egalității și toleranței în rândul tinerilor constănțeni cu privire la cei aflați în risc social, cât și de a-i ajuta pe tinerii direct implicați să se dezvolte personal și profesional.

Comentează știrea

vanatorul
19 august 2013

Asa se face indoctrinarea tinerei generatii de catre egalitaristi. Realitatea e ceva neinsemnat, care trebuie indepartat din raza privirii noastre, ca nu cumva sa ne zdruncine conceptiile...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Social : "Spune NU discriminării!"
Pagina a fost generata in 0.5454 secunde