Tinerii IT-iști se întrec în talente

218
1
Tinerii IT-iști  se întrec  în talente - competitie2-1526574224.jpg
Cea de-a XI-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației ESTIC 2018 va avea loc sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 9.00, la sediul de pe bulevardul Mamaia al Universității "Ovidius" din Constanța (UOC).

Potrivit reprezentanților UOC, concursul se adresează studenților și elevilor de liceu și le oferă acestora șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT.

În ceea ce privește aplicațiile software, acestea vor fi evaluate de către un juriu format din profesori universitari și reprezentanți ai companiilor partenere acestui concurs, în funcție de originalitatea ideii, implementare și utilitate practică, iar cele mai bune vor fi premiate.

Competiția va reuni mai multe companii din domeniul IT, care vor acorda premii și își vor prezenta domeniul de activitate și oferta de job-uri și internship-uri pentru studenți. 

Comentează știrea

Eori
28 mai

Oamenii Din Domeniul IT Sunt" Sclavi Și Sclave, Spre Exemplu, Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Acest Video De Mai Jos Până La Final, Și Veți Afla Totul Despre Acest Domeniu IT De Sclavi Și Sclave: https://www.youtube.com/live/fPwiHKh3JoE?si=scg5gg5xJkuqBd-z Toți IT-iștii Și Toate IT-stele, Ar Trebuii Să Se Reprofileze Pe Alt Domeniu, Este Valabil Doar Pentru Oamenii Și Copii Din Domeniul IT, Nu Și Pentru Alte Domenii. Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4194 secunde