Tinerii, preocupați de energia verde

333
Atât elevii, cât și studenții constănțenii sunt invitați miercuri, 15 mai, de la ora 10.00,  la Universitatea Maritimă din Constanța (UMC), la manifestarea științifico-tehnologică "Tinerii și Energia Verde". Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, Liga Studenților Universității Maritime din Constanța și licee din județul Constanța.


Potrivit reprezentanților UMC, activitatea are ca scop încurajarea tinerilor și a viitorilor specialiști în domeniul mediului, în utilizarea surselor de energie regenerabilă și conștientizarea necesității unui mediu curat.
Manifestarea va fi structurată pe trei secțiuni, care vor cuprinde concursurile "Cea mai bună echipă verde" și "100 de idei de reciclare a ambalajelor", activități în care tinerii vor avea ocazia de a-și dezvolta și expune preocupările pentru un mediu curat. În același timp, invitații vor putea lua parte la o sesiune științifică de prezentare de postere în cadrul căreia tinerii își vor face cunoscută viziunea cu privire la importanța penetrării energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2069 secunde