Cartierul Palas și zona Brătianu din Constanța, lipsite de apă rece mâine noapte și joi

584
Cartierul Palas și zona Brătianu din Constanța, lipsite de apă rece mâine noapte și joi - rajaapa-1557765217.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Palas, zona Oierie și zona Brătianu vor fi lipsiți de apă rece, mâine noapte și joi, toată ziua.
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Pasajului, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci din noaptea de miercuri, 15 mai, de la ora 23, până joi, 16 mai, la ora 20.00. 


Vor fi afectați consumatorii din cartierul Palas și zona Oierie, cei din perimetrul delimitat de străzile Alba Iulia - Verde - Valului - bulevardul I.C. Brătianu - Alba Iulia, cei din zona cuprinsă de străzile Slt. Petre Papadopol - Radu Logofătu - Cezar Bolliac - bulevardul I.C. Brătianu - Slt. Petre Papadopol, cei de pe tronsonul delimitat de străzile I.L. Caragiale -  Dezrobirii - b-dul I.C. Brătianu - Parâng - aleea Topolog - I.L. Caragiale și Punctul Termic nr. 163, precum și cei din zona Industrială, perimetrul cuprins de șos. Industrială și str. Celulozei. 


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1776 secunde