Viermi în vestiar!?

Total Fitness, amendată cu 10.000 lei de OPC

637
Total Fitness, amendată  cu 10.000 lei de OPC - saladefitness-1455650000.jpg

Articole de la același autor

Administratorii sălii Total Fitness din zona Delfinariu din Constanța au fost amendați de Protecția Consumatorilor cu suma de 10.000 lei, din cauza condițiilor precare de igienă din vestiare.

Totul a pornit de la un client care a filmat în vestiar ceea ce par a fi niște viermi. Persoana respectivă a făcut publice imaginile, iar conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța s-a autosesizat. În cursul zilei de ieri, o echipă de comisari s-a deplasat la fața locului și a efectuat un control.

"La data și ora controlului, s-a constatat neasigurarea condițiilor de igienă și a celor prevăzute în actele normative în vigoare. Astfel, la vestiarul destinat femeilor, s-a constatat că ușa era defectă, mai exact era căzută, iar în interior lipseau două plăci de faianță la masca țevilor din grupul sanitar. La vestiarul destinat bărbaților, o placă de faianță era căzută și acoperită cu o placă de lemn sub care era acumulată mizerie", se arată într-un comunicat transmis de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Pentru toate problemele depistate, comisarii au acordat termen de remediere a deficiențelor de o zi și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei.

Contactat telefonic, Stelian Gima, administratorul sălii Total Fitness, a declarat că totul pare o răzbunare din partea unui client sau chiar un gest de sabotaj.

"Reclamația a fost făcută de doi clienți ai sălii care au filmat în vestiar niște râme sau nu știu ce. Este foarte ciudat ceea ce s-a întâmplat, pentru că de opt ani, de când funcționăm, nu am avut niciodată astfel de incidente și probleme. Probabil că au adus râmele, le-au plantat, nu înțeleg motivul. Protecția Consumatorilor mi-a dat amendă 10.000 de lei, dar cu plata a 1.000 lei în 24 de ore. A venit și Sanepidul, au verificat și cei de la Sanepid, timp de o oră și jumătate, și nu au găsit nimic. Mi-au dat o amendă de 1.000 lei, cu 500 lei de plătit în 24 de ore. Dar în niciun caz nu s-au găsit viermi sau altceva", a explicat Stelian Gima. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.174 secunde