Trafic restricţionat pe mai multe străzi din cauza Campionatului Național de Karting Electric

274
Trafic restricţionat pe mai multe străzi din cauza Campionatului Național de Karting Electric - restrictii1-1655463013.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, în perioada 17-19 iunie, Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric Bucureşti” organizează primul eveniment sportiv de vehicule electrice pentru copii. Este vorba despre Campionatul Național de Karting Electric. În cele două zile de concurs - 18 și 19 iunie 2022 vor participa la această competiție 34 de copii, cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani. Pentru a evita orice fel de probleme, circuitul stradal va fi amenajat pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.

În vederea asigurării unui climat de siguranță și a desfășurării în bune condiții a competiției sportive se vor institui măsuri/restricții de circulație. Astfel, de astăzi, 17 iunie, ora 15.30 până în data de 18 iunie ora 6.00, se va restricționa parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian și pe strada Traian, între bulevardul Tomis și strada Termele Romane.

Începând de sâmbătă, 18 iunie, ora 6.00 și până duminică, 19 iunie, ora 20.00, se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian, pe strada Traian, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Termele Romane, pe strada Dragoș Vodă, tronsonul cuprins între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7067 secunde