Trafic restricţionat pe o stradă din centrul Constanţei

407
Trafic restricţionat pe o stradă din centrul Constanţei - trafic-1634729132.jpg
Autorităţile locale derulează, în prezent, lucrări de reabilitarea carosabilului în centrul municipiului Constanţa. Zilele acestea se lucrează pe aleea Lupeni, iar traficul rutier va fi restricționat total.

„Recomandăm conducătorilor auto să evite joi, 21 octombrie și vineri, 22 octombrie, circulația pe aleea Lupeni. Zona carosabilă decopertată va fi asfaltată, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, între orele 8.00 şi 16.00”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, prin proiectul de reconfigurare urbană a zonei se recondiționează trotuarele, se reabilitează aleile de acces către blocuri și se construiesc noi zone destinate circulației pietonilor.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. „Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală”, mai solicită reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4915 secunde