„Stejarii” se reunesc la Snagov pentru meciurile lunii noiembrie. „Vor fi adevărate provocări!”

161
„Stejarii” se reunesc la Snagov pentru meciurile lunii noiembrie. „Vor fi adevărate provocări!” - 21292791610159420208323270285375-1634727392.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României se reuneşte duminică, 24 octombrie, pentru a pregăti cele trei partide din luna noiembrie, de la Bucureşti.

Pe stadionul „Arcul de Triumf”, „stejarii” vor susţine două meciuri test World Rugby, pe 6 noiembrie, cu Uruguay, şi pe 20 noiembrie, cu Tonga, iar pe 13 noiembrie, vor juca cu Ţările de Jos, în ultimul meci din ediţia de anul acesta a Rugby Europe Championship.

„Stejarii” vor intra în stagiu de pregătire la CSN Snagov, pentru primul meci, cel cu Uruguay, staff-ul tehnic selectând 39 de jucători. Pregătirea va începe cu 32 de jucători, urmând ca, în săptămâna în care va avea loc partida cu Los Teros, să se alăture şi ceilalţi şapte jucători: Alexandru Savin, Alexandru Ţăruş, Adrian Moţoc, Marius Antonescu, Mihai Macovei, Taylor Gontineac şi Moa Maliepo.

„Meciurile test ale toamnei vor fi adevărate provocări pentru România. Staff-ul tehnic este nerăbdător să reînceapă munca cu echipa, pentru că dorim să ne îmbunătăţim jocul. Cele trei partide pe care le vom disputa ne vor aduce provocări diferite şi probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Echipa trebuie să aibă un joc consistent în toate meciurile şi să demonstreze un spirit de echipă foarte bun, tocmai pentru a face faţă acestor provocări.

După ce i-am urmărit pe jucători evoluând în ultimele două săptămâni şi cu câţiva jucători noi, pot spune că aceasta este cea mai puternică echipă a României pe care am selectat-o în ultimii doi ani de când sunt antrenor aici, pentru că există o adevărată concurenţă pe posturi”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, selecţionerul Andy Robinson.

XXX

Echipa CS Năvodari a obţinut o victorie la limită, scor 12-10, în partida cu CSM Galaţi, disputată pe stadionul „Flacăra”, în cadrul etapei a 14-a a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby.

Gălăţenii se aflau în avantaj la pauză, scor 7-6, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să se mulţumească cu punctul bonus defensiv, precizia din faţa butului aducând victoria trupei de la malul mării, toate reuşitele acesteia venind din tentative de ţintă.

Pentru CS Năvodari, au marcat: Cristian Văcaru - două lovituri de pedeapsă şi un dropgol şi Codrin Bercu - o lovitură de pedeapsă.

Alte rezultate ale rundei: Ştiinţa Petroşani - RC Griviţa 31-3, CSU Alba Iulia - CSM Suceava 31-17, RC Bârlad - Politehnica Iaşi 52-26.

Partida CSU Arad - RC Gura Humorului nu s-a disputat, din cauza unor probleme cu vizele medicale ale unor jucători arădeni, rezultatul urmând a fi omologat la „masa verde” cu victorie (5-0) şi bonus ofensiv în favoarea humorenilor.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8636 secunde