Trama stradală din zona Dacia este refăcută

293
Trama stradală din zona Dacia este refăcută - 12-1633948299.jpg

Articole de la același autor

De astăzi, echipele SC Confort Urban acționează cu utilaje de frezare pe aleile Mimozelor și Brândușelor din zona Dacia. Intervențiile vor continua toată săptămâna, cu restricții parțiale de trafic rutier, între orele 8:00-16:00. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt. Simultan cu reabilitarea tramei stradale, se vor asfalta și aleile de acces în blocuri, precum și toate parcările din zonă.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. Potrivit Primăriei Constanţa, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

O dată cu asfaltarea acestor două alei, se încheie reabilitare și modernizarea unui perimetru important din zona Dacia, cel delimitat de străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Soveja.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5029 secunde