Trecem la ora de iarnă! Ce se întâmplă cu mersul trenurilor

569
Trecem la ora de iarnă! Ce se întâmplă cu mersul trenurilor - tren-1666964848.gif
Trecem la ora de iarnă! România va trece în acest weekend la ora de iarnă. Ceasul se va da cu o oră înapoi astfel încât ora 04.00 devine ora 03.00. CFR călători informează că trecerea la ora de iarnă nu va schimba mersul trenurilor.


Trecem la ora de iarnă! România va trece în acest weekend la ora de iarnă. CFR Călători anunță că începând din 30 octombrie 2022, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM.Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor în vigoare.


Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 30 octombrie 2022, între staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.


Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

-0219521 – INFO CFR (trafic intern).

numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

-pe site-ul administratorului infrastructurii www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri 


Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.


Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Social : Trecem la ora de iarnă. Când se schimbă ora
Pagina a fost generata in 0.6848 secunde