Din această săptămână,

Trecerile de pietoni din Constanța vor fi luminate

511
Autoritatea locală din municipiul Constanța a redus, printre altele, cheltuielile cu iluminatul public. Astfel, de câteva luni, arterele principale, străduțele și aleile sunt mai întunecate, după ce primăria a decis să adopte un sistem de iluminat în zig-zag, după cum ne-au spus reprezentanții instituției. Adică, un bec este aprins, următorul nu. Decizia a stârnit nemulțumire în rândul constănțenilor, mai ales că, spre disperarea lor, au fost stinse taman becurile din dreptul trecerilor pietonale. De altfel, săptămâna trecută semnalam în ziarul "Cuget Liber" că cititorii reclamau acest aspect.
Viorel Farcaș, șeful Serviciului de Iluminat Public, ne-a declarat că, începând din această săptămână, se va interveni pentru modificarea sistemului de iluminat, astfel încât să fie luminate toate trecerile de pietoni. "Am observat că, din păcate, iluminatul stradal din dreptul trecerilor de pietoni, mai ales de pe arterele principale, de exemplu de pe Bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, nu era aprins. Sistemul de iluminat în zig-zag se menține, dar se va interveni, manual, astfel încât să fie luminate toate trecerile pentru pietoni", a afirmat reprezentantul primăriei.
Foarte multe evenimente rutiere au avut loc urmare a faptului că trecerile de pietoni din municipiu nu au fost luminate corespunzător. Săptămâna trecută, un constănțean de 33 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din zona Primo. Constănțenii ne-au reclamat că trecerea respectivă nu era iluminată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3419 secunde