Trei drumuri județene din Suceava sunt în continuare închise din cauza zăpezii

159
Trei drumuri județene din Suceava sunt în continuare închise din cauza zăpezii - iarnazapadatraficingreunat9-1364135585.jpg
Trei drumuri județene din Suceava sunt în continuare blocate, duminică, din cauza zăpezii, în timp ce toate drumurile naționale sunt deschise și se intervine cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe marginea acestora, transmite Mediafax.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că duminică după-amiază mai erau blocate, pe porțiuni, din cauza zăpezii, trei drumuri județene, unde se lucrează cu utilaje astfel încât în cursul zilei să fie redeschise circulației.

El a precizat că toate drumurile naționale sunt deschise, iar echipajele de deszăpezire acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe marginea acestora.

Prefectul a mai spus că un singur post de transformare, în localitatea Burla, nu este alimentat cu energie electrică, dar că o echipă de intervenție se află în zonă și remediază avaria.

"Intrăm în normalitate", a adăugat prefectul.

Șase drumuri naționale și șapte drumuri județene au fost închise, vineri seară, în județul Suceava, din cauza viscolului puternic, circulația pe drumurile naționale fiind reluată, treptat, începând de sâmbătă după-amiaza.

Vineri noapte, echipele de intervenție ale MAI au evacuat și salvat 201 persoane care se aflau în mașini și care nu au mai putut înainta din cauza viscolului puternic. Un număr de 46 persoane erau blocate pe DN17A Dornești – Ratoș în trei microbuze și cinci autoturisme. O parte dintre persoanele evacuate au fost transportate la Grănicești, unde au fost cazate la Primărie sau căminul cultural, iar altele au fost cazate la localnici, sâmbătă dimineață oamenii întorcându-se la mașini, unde au așteptat ca drumurile să fie deszăpezite. Ei au primit alimente și apă din partea autorităților în perioada în care au stat blocați în trafic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Februarie 2013
Stire din Actual : Furtună de zăpadă în Statele Unite
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Ce recomandă polițiștii rutieri
Pagina a fost generata in 0.393 secunde