Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului din Capitală, identificate, riscă amenzi

329
3
Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului din Capitală, identificate, riscă amenzi - protest-1326542181.jpg
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă, că au fost identificate 13 persoane care au antecedente în organizarea de astfel de manifestări publice, fără autorizație.

Aceste persoane riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a mai declarat, vineri, că inițiatorii protestului vor fi identificați pe baza imaginilor vdieo și sancționați conform legii pentru organIzarea protestului.

Enache a precizat că oamenii care s-au adunat în Piața Universității nu au fost conduși la secția de poliție pentru că printre ei erau foarte multe persoane în vârstă și femei.


Comentează știrea

Constanta
14 ianuarie 2012
Bai "ziarule"

Daca tu nu le mentionezi, nu inseamna ca FAPTELE nu exista. Taci ca rusinea'n iarba despre ce urla astia in tara, mai rau decat Scanteia lui Ceausescu despre evenimentele de la Timisoara, sau - natural - decat Dobrogea Noua in ziua de 22 decembrie. Daca nu stii despre ce vorbesc, intreaba-l pe Tita-Calin, ca dosarul lui de la CNSAS tot nu l-ati facut public! Rusine voua. Tara urla si voi mentionati doar pedepsele pe care le risca. Intimidare? Nu mai merge. Deja nu le mai pasa si ies. Asa a inceput si primavara araba.

rex
14 ianuarie 2012
prefectura constanta

Da, cred ca romanilor le-a venit mintea la cap si nimeni , cred ca nu mai sta in calea reformei (cea adevarata) sitimpul mafiei portocalii a expirat. Constantenii care intalnesc sustinatori ai JAVRELOR sa vada in el pe basescu si sa ia atitudine. Locul JAVRELOR PORTOCALII este in canalizari sau gauri de sobolani, acolo se simt ei mai bine impreuna cu "bocitoarele lor".

sd
14 ianuarie 2012
5-6 jandarmi au snopit in bataie un singur protestatar

Iata ce inseamna dictatura !!! Jandarmii nu au nicio vina, ei sunt doar niste caini, stapanul lor care ii asmuteste e cel vinovat !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3497 secunde