Trenuri suplimentare pe perioada șederii Papei Francisc în România

263
Trenuri suplimentare pe perioada șederii Papei Francisc în România - caniculaintarzietrenurile7570210-1557921542.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informează că, în perioada desfășurării călătoriei apostolice a Papei Francisc în România, are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor, astfel: - se va asigura circulația trenurilor special comandate, urmare solicitărilor venite de la Arhiepiscopii, Episcopii și a Operatorului Național de Transport Feroviar din Ungaria – MAV, pentru transportul grupurilor mari de pelerini pe următoarele rute: Timișoara – Brașov – Miercurea Ciuc; Oradea – Cluj Napoca – Miercurea Ciuc; Dej Călători – Cluj  Napoca – Blaj și retur; Cluj Napoca – Blaj și retur. 


- Se va suplimenta cu vagoane capacitatea de transport a trenurilor aflate în circulație spre /dinspre București - 31 mai, Iași și Miercurea Ciuc - 1 iunie și Blaj - 2 iunie.


- Se vor introduce în circulație trenuri suplimentare de rang Regio pe următoarele rute: Brașov – Miercurea Ciuc și retur; Târgu Mureș – Gheorghieni – Miercurea Ciuc și retur; Ghimeș – Miercurea Ciuc și retur; Adjud – Roman – Pașcani – Iași și retur; Vaslui – Iași și retur; Brașov – Blaj și retur; Sibiu – Blaj și retur; Teiuș – Blaj și retur, ce vor deservi localitățile Miercurea Ciuc și Iași în data de 1 iunie și Blaj în data de 2 iunie. În zilele evenimentelor, pentru asigurarea unui transport în condiții optime, toate aceste trenuri suplimentare vor avea regim de rezervare obligatorie a locurilor, iar legitimațiile de călătorie vor putea fi cumpărate și online.


CFR Călători a menținut permanent legătura cu Arhiepiscopiile, Episcopiile zonale și autoritățile locale în vederea organizării traficului.


Pentru gestionarea fluxurilor de pelerini, vânzarea biletelor la trenurile suplimentare se va face începând de astăzi - 15 mai, eșalonat, prioritate având grupurile organizate de către Arhiepiscopii și Episcopii sau autorități locale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde