Un bărbat operat la cap a murit, după ce ar fi fost scăpat de pe targă

1239
Un bărbat operat la cap a murit, după ce ar fi fost scăpat de pe targă - 62013029-1546859245.jpg

Articole recomandate

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal și anchetează moartea unui bărbat internat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, iar medicii legiști au stabilit că decesul s-a produs în urma unui traumatism provocat ca urmare a unei caderi.

Bărbatul ar fi căzut de pe targă în timp ce era transportat între două secții ale unității medicale, relatează news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Prahova, Raluca Vasiloae, polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Cocorăștii MIslii a murit, dosarul fiind deschis ca urmare a unei informări primite din partea Spitalului Județean Ploiești.

Surse judiciare au declarat că primele date arată că, în cursul anului trecut, bărbatul a fost internat și operat la cap la Spitalul de Urgență din Ploiești, evoluția în urma intervenției chirurgicale fiind una favorabilă.


În 4 ianuarie însă, bărbatul a murit, existând suspiciunea că acesta a fost scăpat de pe targă, în timp ce era transportat de la sediul principal al Spitalului Județean de Urgență Ploiești la o altă secție, care funcționează într-un alt sediu, la câțiva kilometri distanță.

Cei care ar fi realizat transportul sunt angajații unui serviciu privat de ambulanță, care are serviciu pentru transportul pacienților. Incidentul a avut loc în 17 decembrie, cu două săptămâni înainte de a surveni decesul bărbatului.


sursa: news.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7603 secunde