Un copil de grădiniță are nevoie de ajutor. Andreea suferă de leucemie acută limfoblastică

547

Articole de la același autor

"Oamenii pot salva vieți!! Mi-a fost demonstrat acest fapt prin prezența și ajutorul oamenilor minunați din jurul meu. De ajutorul nostru are nevoie și un suflet de cinci anișori care a primit un diagnostic teribil, acela de leucemie acută limfoblastică. Acest copil minunat este susținut de părinții săi, care fac tot ce le stă în putință pentru a-și salva unicul copil, dar au nevoie de ajutorul nostru, ei fiind copleșiți din punct de vedere financiar. Banii aceștia îi vor da micuței Andreea șansa la un tratament adecvat, care este destul de costisitor. Drumul este lung și dificil, dar Andreea este un copil care merită un viitor, iar noi, împreună, putem face acest lucru posibil", este mesajul educatoarei Carmen Beiu, de la Grădinița cu program prelungit "Norocel" din Constanța. 


De când a aflat că micuța Andreea Ioana Vasilache a fost diagnosticată cu această boală, cadrul didactic încearcă să ajute la strângerea de fonduri pentru micuța cu ochii mari și căprui. Educatoarea spune că fetița este un copil foarte prietenos, cu un suflet cald, inteligentă și foarte amabilă cu toți colegii. 


"Nu o dată a renunțat la locul ei pentru a lăsa două surioare să stea una lângă cealaltă, numai ca să nu mai plângă. Nu mai spun că întotdeauna participă cu mare drag la activitățile organizate la grădiniță. Din păcate, din luna ianuarie părea obosită, dar nimeni nu a crezut că este atât de bolnavă. Cruntul diagnostic a fost aflat de părinți abia în urmă cu două săptămâni", a declarat, pentru "Cuget Liber", Carmen Beiu. 


Persoanele interesate să ajute familia pot vira banii în contul deschis pe numele mamei, Mona Liza Vasilache - RO82RZBR0000060013589005. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0939 secunde